September 22, 2004

Kvinesdal på Vålerenga

Det hender jeg glemmer meg og refererer til "da jeg bodde i Kvinesdal ..." Personen jeg snakker med ser gjerne bestyrtet på meg, og utbryter "har du bodd i Kvinesdal?!". Da må jeg ile til og forklare at det har jeg jo ikke (jeg har ikke engang vært der). Personer i min nærmeste omgangskrets vil derimot vite at jeg sikter til Kvinnehuset på Vålerenga.

I en periode var det en mann som stadig blottet seg utenfor dette hybelhuset med drøyt 50 boenheter. Som navnet tilsier var huset kun for jenter. Blotteren pleide å stå et stykke ned i bakken, i retning endeholdplassen til 20-bussen på Galgeberg. Han var tilsynelatende helt harmløs, og fordi vi som bodde i huset stort sett kunne observere ham på lang avstand, attpåtil mens vi var hjemme i vår egen stue, var det ingen som følte seg særlig truet. Vi fniste kanskje litt, og trakk på skuldrene.

Dog var vi ikke mer blaserte enn at mannen i en periode var et hyppig samtaleemne blant husets beboere, og vi kom frem til at det neppe var tilfeldig at han sto akkurat der. Selv spekulerte jeg i hvordan han hadde fått rede på at dette var et hybelhus bare for jenter, og hadde en teori om at han en dag hadde lett i telefonkatalogen etter en person med navnet Kvinesdal. Pekefingeren nedover kolonnen med etternavn:

Kvina
Kvindammen
Kvinebu
Kvinesdal
Kvinnehuset

...

- Kvinnehuset?!!

Hvorpå han antakelig umiddelbart trakk i lang frakk, men ikke stort mer, og hev seg på 20-bussen.

Postet av: Kristiane at September 22, 2004 8:03 EM
Kommentar

L O L!

Postet av: Klara knis at September 23, 2004 11:30 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):