August 4, 2004

Bare må ha det

Rekk opp hånden de som ikke bruker IKEAs gule eller blå (les: stjålne eller kjøpte) handlenett til klesvasken.

Postet av: Kristiane at August 4, 2004 6:50 EM
Kommentar

Jeg gjør ikke det. Men mamma bruker den til å hente ved på vinterstid.

Postet av: Mildrid at August 4, 2004 8:32 EM

Er ikke de helt uegnet til å vaske klær i?

Postet av: Håkon Styri at August 4, 2004 9:29 EM

Eg gjer ikkje det, og har faktisk aldri gjort det, ikkje på Hatleberg studenthjem ein gong. Derimot har eg ei fantastisk fin gul plastkorg som har vore med på mangt eit flyttelass.

Postet av: kristin at August 5, 2004 1:52 FM

Never have, never will.

Men mine foreldre bruker slike nett til å bære ved i.

Postet av: olav at August 5, 2004 7:56 FM

Jeg bruker én blå IKEA-bag til å bære vått tøy i, og én til å bære ved i. Funker som bare det. :)

Postet av: Maren at August 5, 2004 9:08 FM

Oi, og jeg rakk visst opp hånden likevel, jeg. Jeg skylder på skitne brilleglass. Overså 'ikke'. :)

Postet av: Maren at August 5, 2004 9:10 FM

Fint, det, Maren. For her kappes jo folk om å forsikre at de _ikke_ bærer klesvasken sin i disse praktiske bagene. ;) Derimot ved! Tro ikke annet enn at jeg har notert meg dette, og pønsker på å la min stjålne gule komme til heder og verdighet igjen når vi flytter og kan ha veden stablet rett utenfor inngangsdøren. (Det har liksom ikke blitt til at vi har fyrt i ovnene vi har nå, ettersom veden i så fall måtte bringes fem etasjer opp.)

Men mye tyder på at bruken av IKEAs plastnett til klesvask er svært utbredt. Ta dette fra en som har frekventert mange fellesvaskerier opp gjennom årene!

Postet av: Kristiane at August 5, 2004 9:37 FM

Kombinasjonen klesvask og plastposer er i mitt hode for evig og alltid knyttet til idéen om å vaske klærne i posen.

(Det snåleste "praktiske" tips for ryggsekkturer jeg noen gang har hørt. Tanken på å bære noen liter vann i tillegg til alt annet man bør ha med seg på tur virket ikke særlig smart.)

Postet av: Håkon Styri at August 5, 2004 11:22 FM

Eg rekk opp handa. Eg tar alltid papirposene på IKEA. Dei har eg brukt til klesvask før, òg. Men no tener dei oftast til oppsamlingsstad for papp- og papirboss.

Postet av: Maria at August 5, 2004 12:16 EM

Her på studentbyen ser man knapt annet enn blå IKEA-poser på fellesvaskeriet. Gule poser har jeg ikke sett enda, det er forsåvidt litt merkelig, folk stjeler stadig de blå av hverandre, så man skulle tro noen hadde tatt med gule fra IKEA også.

Postet av: marianne at August 5, 2004 2:31 EM

Klesvask...?

Postet av: fratho at August 5, 2004 7:13 EM

Jeg rekker IKKE opp hånden. Har skittentøydunk på hjul. Meget hendig. Hater disse posene, som pappa til stadighet prøver å prakke på meg. Han bruker dem blant annet til ved - og gudene vet hva annet, men det er mye. Jeg tror nesten de blå (og gule, jajamensan) posetingene er årsaken til mine foreldres skilsmisse. Lurer på om jeg kan saksøke noen på Ikea og bli griserik. Omtrent som han (eller var det en hun), som fikk maaange millioner dollar etter å ha mistet McDonald's-kaffe i fanget.

Postet av: Ine at August 17, 2004 1:22 EM

Da man på tidligere bosted frekventerte fellesvaskeri, var den blå fra Ikea (man stjeler da ikke) fast følgesvenn (Hånd! med andre ord). Altså, ærlig talt, den er _laget_ for skittentøy.

Nå for tiden da man har egen vaskemaskin, ligger den og støver ned, men ble sist brukt til å frakte poser med klær til nærmeste Fretex-container. Det er noe med Ikea-posen og klær som bare stemmer.

Ine: Med hjul? til fellesvaskeri i kjeller eller lignende?

Postet av: Knut at August 18, 2004 11:19 FM

Ine: Jeg har selvsagt også skittentøyskurv. Lever da ikke som et vilt dyr i skogen heller. Nei, IKEA-posen brukes til å bære den våte klesvasken fra vaskemaskinen til tørkestativet.

Knut: Det må sies at den gule posen min stammer fra den tiden posene ikke var å få kjøpt. De måtte stjeles! Den er nærmest for en antikvitet å regne.

Postet av: Kristiane at August 18, 2004 3:19 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):