Juli 11, 2004

Uflaks på uflaks

Det viste seg at det lå igjen en CD-plate i spilleren til Polly da vi kjøpte henne. Greit å ha, tenkte jeg, dersom man mot formodning en gang skulle huske fronten til bilstereoen, men glemme å ta med musikk. Men ikke bare var det en CD med Elton John - neida, det var attpåtil en Love Songs-samle-CD, fylt til randen av dølle svisker. Da jeg skippet meg gjennom oppdaget jeg imidlertid til min glede at åttitallsslageren Nikita var blant låtene. Men det viste seg raskt at dette sporet - som det eneste på CDen [1] - er ødelagt, og blir stående og hakke 20 sekunder inn i sangen.

[1] For å finne ut dette måtte jeg attpåtil høre gjennom skiten.

Postet av: Kristiane at Juli 11, 2004 8:50 EM
Kommentar

Nikita er vel den sangen jeg liker minst av mannen. Av de sangene jeg har hørt. Som et stearinlys i vinen. Eller noe i den dur.

Lorry-treff in da summertime, anyone?

Postet av: Ine at Juli 11, 2004 11:36 EM

Nikita kom på et tidspunkt jeg satt med øret klistret til radioen hver gang Ti i skuddet gikk - jeg formoder det er derfor jeg liker den. Stearinlyset kan fremdeles få meg til å gråte på grunn av versjonen som ble skrevet da Diana døde. Dette skammer jeg meg slik over at jeg slett ikke liker å høre sangen. Jeg er latterlig lettrørt.

Lorrytreff når som helst! F eks i neste uke en gang?

Postet av: Kristiane at Juli 12, 2004 8:44 FM

Good bye yellow brick road var den aller første platen jeg kjøpte i mitt liv. Hadde vunnet 500 kr i Allers (Finn Snøfte-konkurranse), og kjøpte den og et polsk luftgevær. Nå er platen borte og luftgeværet solgte plutselig min bror det året jeg var på folkehøyskole, men minnene er jo der fortsatt da.

Postet av: a jour at Juli 12, 2004 11:50 FM

Ja, sånn går nu dagan... En dag du er i godlune kan du prøve ut et annet spor som garantert er på plata, og som jeg faktisk må innrømme å ha et forhold til (i alle fall i mine mer nostalgiske stunder): Breaking Hearts. (Noe sier meg at den kanskje ikke har tålt tidens tann så godt, men dog...)

Postet av: Elin at Juli 15, 2004 12:44 FM

sagt:Moin,na ja, man kann da geteilter Meinung sein. Lady Gaga sphirct mich so gar nicht an und man darf davon ausgehen, dass RTLII einfach eine ganz andere Zielgruppe erreichen mf6chte.Grfcssle

Postet av: Rosimar at Juli 13, 2012 10:18 EM

hQ5D4b evogliobqwbc

Postet av: gxglnttcei at Juli 14, 2012 8:28 FM

7GYq65 szhyrorawbvx

Postet av: nsjdmdezgtb at Juli 15, 2012 11:07 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):