Juli 5, 2004

Is it because I lied when I was 17?

Det måtte jo begyne å regne akkurat idet jeg skulle sykle hjem fra jobb. Først ganske lett, men det tiltok raskt, og før jeg var halvveis var jeg søkkvåt. Ved Bislett hadde jeg en eneste gang foten i bakken, og klarte selvsagt å plassere den i en søledam så tøyskoen gikk fra gjennomvåt til surklende.

Ikke er det snakk om et varmt, monsunaktig og dundrende sommerregn heller, snarere er det kaldt, piskende og vemmelig.

Jeg påtraff naboens katt ved sykkelstativet da jeg skulle parkere. Den mol og jeg gikk den begeistret i møte, men den ville ikke ha noe med meg å gjøre da den oppdaget at jeg hadde våte hender. Da jeg skulle låse meg inn i leiligheten oppdaget jeg at Aften Aften ikke var kommet, og vel inne at jeg hadde sølesprut oppover leggene, ryggen, i håret og på den nye vesken min. Blæ.

Postet av: Kristiane at Juli 5, 2004 5:19 EM
Kommentar

Den siste tida synes jeg at skyene har tyknet til sånn på ettermiddagen, men etter en regnskyll har det blitt fint vær på kvelden igjen. Typisk har jeg noe optimistisk latt jakka ligge hjemme når jeg sykler til jobb, for så å bli lettere nervøs rundt lunsj når regnet trommer på taket. Etter litt overtidsjobbing har det imidlertid blitt trygt å sykle hjem igjen.

Forresten har jeg hørt en del på FF i det siste, bra musikk! Jeg pleier å høre på den når jeg trener, så lenge det ikke er noen andre der som heller vil høre på P4. (Blæh!)

Postet av: Fredrik G at Juli 5, 2004 11:27 EM

Tenk, Fredrik, torsdag spiller både FF og Pixies på Quart. Noen ganger holder det hardt å ignorere denne "festivalen" på sørlandet ...

Postet av: Kristiane at Juli 6, 2004 7:29 EM

Hardt, men nødvendig, vil jeg si. Det er nå synd at de ikke heller kommer til Oslo for å spille denne gangen, men sånn er det. Kanskje de kommer en annen gang ...

Jeg har også vært innom SMD. Bra, om enn noe trangt. Jeg tror man bør være der ved åpningstid for å få stempel i hånda. Ellers kan man lett bruke hele kvelden på køståing, og det er ikke gøy.

Postet av: Fredrik G at Juli 7, 2004 12:35 FM
Post kommentar









Husk meg?





Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):