Mai 30, 2004

Postens sommerfest

Da Ulrik flyttet tidligere i vår kom det for en dag at de gamle sommerkassettene fra Posten var havnet i hans varetekt. Vi avtalte umiddelbart å holde søskenfest med høy mimrefaktor, og denne fant sted i går.

Vi lot Sylfest Strutle åpne ballet, som fant sted på Ingers takterrasse med øl, Grandiosa og melkepletter og krokodiller - smågodtvarianter vi alltid kjøpte i bryggekiosken når vi ferierte på hytta. Sylfest Strutle-kassetten har nesten de beste låtene, og det var et frydefullt gjenhør med uforglemmelige slagere som 20 år og Ikkje legg på.

Siden hørte vi gjennom kassettene mer eller mindre kronologisk. Gleden var stor da vi fant kassetten vi trodde var tapt, den morsomste av dem alle, der Hege Schøyen og Øyvind Blunck skal på bilferie til Italia. Den lå inni coveret til en gammel Dagblad-kassett, og det ble et fantastisk gjenhør.

På et tidspunkt ble vinduet til naboleiligheten åpnet, og en person stakk hodet ut og spurte hva i all verden vi drev på med. Det viste seg at det pågikk et homsevorspiel der, som riktignok hadde latt seg besnære av låter som Herreys Sommarparty på stranden og Baila Bolero, men likevel mente at dette var besynderlig oppførsel. De ble selvsagt straks invitert over, og kvelden ble enda mer lystig.

Postet av: Kristiane at Mai 30, 2004 2:42 EM
Kommentar

Åhh. De kassettene var toppen. Overlevde mang en ferie på de. Men nå er de røde kassettene forsvunnet :( Mulig jeg må dra hjem og se etter de i kassettskuffen til mor.

Postet av: Mildrid at Mai 30, 2004 7:25 EM

Jeg husker èn sketsj fra en slik kassett; Oluf beretter lattermild om hvordan gravstenen til "litjkar`n" ville sett ut. Ubetalelig.

Postet av: fratho at Mai 31, 2004 10:10 EM

- "Fett hår har hun og."

-" Fett nok, fett nok."

Fikk dere hørt på Lystad/Mjøen forklare hva poste restante betyr?

Postet av: Elf at Juni 1, 2004 9:56 FM

Åh, "Ikkje legg på"! Den har eg ikkje høyrt på år og dag, men eg går likevel ofte og syng på den (med patos, øf kørs). Trur nok våre Posten-kassettar er historie.

Postet av: Maria at Juni 2, 2004 2:06 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):