Mai 14, 2004

De siste dagers fravær ...

De som har forsøkt å komme inn på Kristiane.org de siste dagene har blitt avspist med en fryktelig, pop up-befengt nettside. Årsaken til dette var ikke at jeg slang meg med på journaliststreiken, derimot at Domeneshop hadde sendt faktura til min gamle e-postadresse.

Jeg finner det påfallende at det i en tid der det er mulig å sende en farkost til Mars for å fotografere, få et menneskeøre til å gro på en muserygg, og å foreta avanserte operasjoner med kikkehullskirurgi, ikke skal la seg gjøre å iverksette et automatisk svar om at en e-postadresse ikke lenger blir lest. Men jeg tar det til etterretning.

Postet av: Kristiane at Mai 14, 2004 10:05 FM
Kommentar

Ikke snakk om det engang. Jeg byttet adresse omtrent samtidig som selvangivelsen ble sendt ut. Å prøve å formidle dette til Folkeregisteret, kunne jeg bare glemme. Jeg tror personer i slike instanser spiller dumme, bare for å få klokken til å bli 16:00. Og det er slett ikke bedre i privat sektor, bare så det er sagt. Selvangivelsen? Joda, jeg fikk den etter uker med krangling, dagen før de skulle ha den signért tilbake igjen.

Postet av: ulrik at Mai 14, 2004 5:34 EM

Jeg gikk gjennom akkurat det samme for et og et halvt år siden. Purremailene fra dotster ble sendt til en ugyldig epostadresse, og plutselig satt jeg uten domene. Tatt i betraktning at hjemmesiden til ti års jubileumet for russekullet vårt lå på serveren min i tillegg til en del demoer av cms systemer for noen potensielle kunder lå der, var det mildt sagt ugunstig. Det løste seg dog etter noen dager.

Postet av: Elf at Mai 16, 2004 2:04 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):