Mars 31, 2004

Vår. Tra la la vår.

Jeg har spist årets første yoghurt-is i Vaterlunden. Thank heaven for 7-Eleven og våren. Jeg kunne formelig kjenne fregnene sprette frem i fjeset mitt.

Tra la la vår. I år.

Postet av: Kristiane at Mars 31, 2004 3:10 EM
Kommentar

Je! I Bergen og! Og i Trondheim, og himmelen neste. Klabb og babb i skiløypa betyr jo grill og kos i husveggen. God påske Kristiane!

Postet av: Andreas at Mars 31, 2004 11:50 EM

Godt mulig jeg røper min egen uvitenhet her nå, men hvor i alle dager er Vaterlunden?

Postet av: Knut at April 1, 2004 11:38 FM

Jeg (og flere med meg) kaller den lille grønne flekken mellom Café Con Bar og Oslo Spektrum for Vaterlunden. Googling gir imidlertid langt flere treff på Vaterlandsparken, så det er en stor sjanse for at dette er det offisielle navnet.

Selv kalte jeg den sykkel-VM-parken i mange år, fordi jeg husker at Rune G. skrøt voldsomt av at grøntområdet sto ferdig til dette arrangementet i Oslo i 1993.

Postet av: Kristiane at April 1, 2004 12:02 EM

Kunne ikke passet meg å innta den bakteriebefengte youghurtisen til 7-11.

Kenneth

Postet av: Kenneth at April 1, 2004 2:07 EM

Bakteriebefengt? Dette må du utdype, min gode mann.

Jeg er generelt av den oppfatning at vi bare har godt av å bli herdet mht bakterier slik at vi ikke bli persilleblad som ikke tåler noen ting. Men bare til en viss grad, selvsagt.

Postet av: Kristiane at April 1, 2004 2:53 EM

Da jeg jobbet på 7-Eleven (for over 10 år siden) vasket vi yoghurtismaskinen hver onsdag.

(Siden vi måtte tømme maskinen for is for å få vasket innsiden, skjønner du sikker at det var populært blant mine venner å "tilfeldigvis" slenge innom de onsdagene jeg hadde vakt.)

Postet av: Balooba at April 1, 2004 4:16 EM

Har overhodet intet grunnlag for å hevde at isen er bakteriebefengt... Har egentlig kjempelyst på youghurtis jeg også, men som regel ser maskinene ut som om noen har tømt søppelbøtta over dem. Så siden jeg ikke tør å gi etter for mine lyster på dette området, prøver jeg desperat å ødelegge for alle andre.


Kenneth

Postet av: Kenneth at April 2, 2004 8:59 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):