Mars 18, 2004

Strømbrudd

Strømmen forsvant mens jeg holdt på å steke lakseburgere. Et blikk ut i oppgangen fortalte at det kun var vår leilighet som var mørkelagt, men ingenting skjedde da vi vippet på automatsikringene i skapet i gangen.

Etter å ha erfart dette satte Geir Ove øynene i meg: - Strømregningen! Har du betalt den? Jeg ble straks skyldbetynget og urolig, omtrent som når kontrollører med røde ullgensere og blå jakker sprer seg i t-banevognen. Jeg får harahjerte selv om jeg vet at jeg stemplet flexikortet før jeg steg på banen.

- Selvsagt har jeg det, bedyret jeg, langt mer skråsikker enn jeg følte meg. Hvorpå han sprang i kjelleren for å sjekke om det var hovedsikringen som var gått. Imens lette jeg med skjelvende hender etter lommelykten, og da den omsider var lokalisert bladde jeg febrilsk i papirene i Hyllen For Regninger. Så hørte jeg Geir Ove i trappen, og bykset ham i møte. Det var hovedsikringen som hadde gått, viste det seg, og etter å ha lett høyt og lavt i en halvtimes tid fant vi reservesikringene og kunne gjenoppta matlagingen.

Etterpå lo vi av Geir Oves manglende tiltro til at jeg betaler regningene i tide, spesielt at han fant det mer sannsynlig at strømmen var stengt av enn at sikringen hadde gått.

Og til sist, note to self: Det kan lønne seg å legge både lommelykt og sikringer på et sted som er lett å finne i mørket - og deretter memorere hvor man har lagt dem.

Postet av: Kristiane at Mars 18, 2004 9:00 EM
Kommentar

Jeg er også svært redd kontrollører. Kontrollører og Anne Lingan.

Postet av: Andreas at Mars 18, 2004 11:47 EM

Hehe, it could have been me før nettbank kom inn i livet mitt.

Postet av: Ine at Mars 19, 2004 3:28 EM

Har brukt dagen på å fordøye ovennevnte fobi for Anne Lingan. Men til liten nytte. Finner fortsatt ikke noe skummelt ved henne. Rein "Kjempesjansen" Alexander derimot... Oowæææææhh...

Postet av: FraTho at Mars 19, 2004 5:39 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):