Januar 5, 2004

Film er best på teve

Jeg pleier ikke å stille meg avvisende til moderne teknologi, men med hensyn til å anskaffe DVD-spiller har jeg vegret. Hver gang Geir Ove har ytret ønske om å gå digitalt har jeg kommet med svevende argumenter som:

- det er ikke lenge siden vi skaffet oss videospiller
- det får da være grenser for hvor mange fjernkontroller som skal slenge rundt og samle støv
- vi ser jo aldri videofilm, så hva skal vi med nok et filmfremvisningsapparat?
- det er ikke så mye mer plass i hyllen som videospilleren står på

... eller jeg har rett og slett bare skiftet samtaleemne.

Men så ble jeg fintet ut: Til jul forærte han meg hele Cold Feet, samlet på 10 DVD-plater. Jeg ble helt oppslukt av serien da siste sesong ble vist på NRK1 i høst, og forbannet meg selv for at hadde gått glipp av de fire første sesongene. Videre fortalte han at han også hadde bestilt første sesong av Red Dwarf, og at den lå hjemme og ventet.

Da var jeg ikke vond å be! Etter utallige bomturer på Elkjøp kom han i dag hjem med en elegant sølvgrå DVD-spiller, smal som et kredittkort, så den smatt lett inn i hyllen oppå videospilleren.

Jeg har akkurat sett pilot-episoden til Cold Feet og er frelst. Noe så hendig. Og for en bildekvalitet! Og jeg har cirka 25 timer igjen av favorittserien min.

Postet av: Kristiane at Januar 5, 2004 9:57 EM
Kommentar

Hele Cold Feet på DVD!!! Jeg er dødsmisunnelig. Har lett etter den på video, men nå innser jeg med full styrke at DVD-spiller bare må jeg ha. Jeg mener, jeg har innsett det for en stund siden, men nå ble det prekært!

Postet av: Tine at Januar 6, 2004 3:02 FM

Gratulerer med at du endelig har innsett DVD'ens fortrefflighet. Selv venter jeg på at Dog soldiers, TRainspotting og Army of Darkness skal dumpe ned i postkassa, samt at surroundanlegget jeg kjøpte på Expert på lørdag skal bli klart.

Postet av: Olav at Januar 6, 2004 8:15 FM

Personlig har jeg verdens mest solgte dvd-spiller, nemlig en Playstation 2. Nå i jula har den gitt meg enorm glede, ikke minst takket være at jeg klarte å legge vantene på The Snowman(http://www.imdb.com/title/tt0084701/).

Personlig hadde jeg ikke sett denne filmen siden en gang på begynnelsen 90-tallet, men jeg har nå fått høre at den har gått hvert eneste år på nrk1 på julaften et sted mellom seks og sju. Problemet er at den har gått inne i et annet program og dermed ikke dukket opp i programoversiktene. Jaja, nå slipper jeg å tenke på det mer. Jeg skal se den sammen med sønnen min èn gang hvert år fra nå av, fortrinsvis på julaften. En fantastisk vakker film som alle husker når jeg nevner scenen når gutten og snømannen flyr over land og by.

Postet av: Elf at Januar 6, 2004 9:30 FM

Og hvis alle fjernkontrollene virkelig er kjipe, kan du bare kjøpe en slik som tar over for 6 eller opptil 8 andre, som kan lære. Veldig fin, altså (selv om kanskje litt nerdete, jeg vet ikke) :-)

Postet av: Knut at Januar 6, 2004 10:42 FM

Har hittil brukt Playstation jeg også, men bakdelen med den er at den bråker en god smule. Dog er nå ny spiller m/surroundanlegg i hus og det kjøres filmer og spill (spill m/surround ruler!) så jeg får grøsninger både her og der.

*kremt*

Egentlig hadde jeg tenkt til å brenne hele overskuddet fra bursdagen min på ny mobil, men etter å ha konferert med mitt fornuftige jeg (dukker opp en sjelden gang og piper litt før blir jaget tilbake med skrik og spark) fant jeg ut at jeg fikk både lyd og bilde og en akseptabel mobil i samme slengen.

Noen ganger er jeg faktisk ganske så lur.

Postet av: Anders at Januar 6, 2004 11:18 FM

Jeg synes at man kan unne seg en X-box når man mangler DVD-spiller jeg.
Om man liker å spille spill.
Så det skal jeg.
Ja.

Postet av: Andreas at Januar 6, 2004 11:54 FM

Åh, Red Dwarf! Det er denne litt romskipaktige serien med datamaskinen Holly, ikke sant? Veldig artig, hvert fall. Thumbs up. :)

Postet av: Mari at Januar 6, 2004 4:32 EM

DVD er fint! :)
Men nå ble jeg veldig misunnelig på Cold Feet-samlinga di *lete opp på Amazon...*

Postet av: Mildrid at Januar 6, 2004 6:02 EM

hei. lurte egentli bare på hva den fine sangen i siste episode av cold feet heter. Da når de tømmer ut asken....kan du hjelpe meg?

Postet av: hedda at September 2, 2004 2:49 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):