Desember 2, 2003

Katt & kanari

I spalten Katt & kanari i dagens utgave av Aften Aften, kan man lese om en renslig og tillitsfull katt som har dukket opp og bosatt seg hos en familie på Slependen. Katten er gul og tåler barn godt, og det nye vertskapet tror den er vant til å være innekatt: "Han vil nemlig aldri gå ut selv, men blir båret ut på hendene som en bløtkake, og finner seg i det".

Jeg ser det for meg! Haha.

Postet av: Kristiane at Desember 2, 2003 8:27 EM
Kommentar

En bløtkakekatt kunne til og med hundemennesket meg ha hatt i hus. Høres veldig søtt og bløtt ut.

Postet av: Ine at Desember 3, 2003 1:57 FM

Du kan få Pløse-Pusen fra nederst i oppgangen vår. Levende Pusur som er like bred som den er lang, men utvilsomt bløt. (Er ikke like sikker på søt.)

Postet av: annetten at Desember 3, 2003 9:48 FM

Hvorfor bærer folk ut bløtkakene sine, egentlig? Det har jeg aldri forstått.

Salig Fia var forresten heller ikke glad i å gå ut. I hvert fall ikke på denne tiden av året. Hun pleide å mjaue ved døren at hun ville ut, og når jeg åpnet den, så hun opp på meg og mjauet "nei, ikke ut _der_, jeg mente ut i _sommeren_!".

Postet av: Anne at Desember 3, 2003 10:51 FM

Å ja, nå minnes jeg, sånn som Annes katt var salig Sibelius også! D e t forurettette blikket når det viste seg å være vinter ute...

Katter skal behandles som de bløtkaker de er; nytes og settes forsiktig ut,også i vintervær, for da lukter det så godt av pelsen(kremen) når de kommer inn igjen!

Postet av: Klara katteelsker at Desember 3, 2003 12:04 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):