November 28, 2003

Grusomt?

VG melder i dag over hele forsiden at Åge Hareide har gjennomgått et personlig helvete i valgets kval mellom Rosenborg og landslaget.

Det fikk meg til å tenke på TV-reklamen fra Leger uten grenser som vises i disse dager. Den der en jente sitter i sofaen og sier "grusomt!" og "det er jo helt forferdelig" mens bilder fra katastrofeområder ruller over skjermen. Hvorpå hun avslutter det som viser seg å være en telefonsamtale med "men du får jo sikkert byttet den på senteret", og man blir klar over at hun snakker om en julepresang som ikke falt helt i smak hos mottakeren.

Postet av: Kristiane at November 28, 2003 10:02 FM
Kommentar

Hareide er en tufs og en forræder, men du har et unketlig poeng. jeg tenkte litt på det samme da jeg så overskriften i dag tidlig

Postet av: Olav at November 28, 2003 12:53 EM

Jeg vil også ha et ukentlig poeng! I hvert fall et månedlig et.
Uansett, jeg skjønner ikke at man kan si at Hareide er en forræder når han nå ofrer Rosenborg for å tenke på landslaget i stedet. Tvert i mot, spør du meg. (Men det er det aldri noen som gjør!)

Så nei, nei og atter nei.

Når det gjelder tabloidoverskrifter så har jeg gitt opp for lenge siden.

Postet av: anders at November 28, 2003 2:02 EM

Hareide er en forræder overfor det laget han faktisk hadde kontrakt med, og som han sa han skulle jobbe for ut den tida.

Og ja, fingerdysleksien brer om seg

Postet av: Olav at November 28, 2003 2:17 EM

Tull & tøys. Jeg synes 'forræder' er et noe sterkt ord i fotballsammenheng. Jeg sier som Hoff: Teitur som Rosenborg-trener og Åge som landslagsjef, så skulle vi få orden på tingene. (Og nei, det er ikke de opphøgde potetene jeg tenker på nå) (Selv om tanken var god)

Og ellers er jeg muligens en smule bekymret over hva verten synes om fotballdiskusjoner i hennes egen stue, så og si. Tipper det er like før vi blir redigert bort fra jordens overfla

Postet av: anders at November 28, 2003 2:55 EM

Hei der! Vennligst henlegg denne diskusjonen til et bedre egnet forum. Shu shu!

Et lite spark til slutt: Anders, det er absolutt ingen grunn til å sitere Hoff. Det skjønner du sikkert når du får tenkt deg om.

;)

Postet av: Kristiane at November 28, 2003 3:01 EM

Det har du sannelig min grillhatt rett i. (Når jeg fikk tenkt meg om) Det er ikke mannen man vanligvis siterer, men slepphendte som vi er gjorde vi et unntak i dag.

*klapp-klapp*
*stå klar til å ta imot*

;)

*legge hele fotballdiskusjonen død i frykt for sminkerepresalier*

Postet av: anders at November 28, 2003 3:47 EM

Har gått i bue rundt pc'en i dag for å slippe å lese om hvor grusomt og vondt enkelte har det. Vanligvis er jeg ikke for sensur, men er litt på glid nå. Forresten, jeg toner likegodt flagg, jeg vil ha forbud mot sport, særlig fotball, i aviser og på NRK. Voksne folk må gjerne gå ut på løkka og sparke ball, men ikke ta bilder av det eller skriv om det. (Den satt!)

Postet av: Klara klok at November 28, 2003 4:07 EM

Huffda, "for å slippe og lese" skulle det ha stått.

Postet av: Klara klok at November 28, 2003 4:09 EM

Klara, da. Stol på førsteinntrykket, ikke på i-ettertid-mener-jeg-dette-var-riktig-korreksjonen. Det er nemlig _den_ som er "huffda" :)

Postet av: ina at Desember 1, 2003 5:52 FM

Jeg m e n e r at det er huffda å skrive to infinitiver etter hverandre! Mitt "huffda" er forøvrig bare en form for rødblyant og naturligvis spill for galleriet.

Postet av: Klara klok at Desember 1, 2003 4:10 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):