Oktober 24, 2003

Mas mas mas over hele linja

Amish-tilværelsen er over: I dag fikk jeg igjen mobiltelefonen min! Har klart meg forbausende bra uten, men det skyldes trolig at jeg har vært sengeliggende store deler av tiden.

Meldingene haglet inn straks batteriet var ladet, og på svareren lå blant annet en sekvens med infernalsk støy og rølpete allsang. Etter hvert kjente jeg igjen teksten til Splitter Pine. Det viste seg å være et opptak fra DumDum Boys' konsert i Trondheim i går! Å ringe noen man vet gjerne ville vært der fra en konsert er en av de vakreste gestene jeg vet om. Jeg glemmer aldri da jeg en sen kveld i fjor vinter fikk Hunting High And Low live fra London.

Men nok snakk, dette er også en kunngjøring: Alle numrene i telefonlisten forsvant med det gamle SIM-kortet, så de av dere som vet dere var lagret (og fortsatt vil være det) oppfordres til å gi et lite pip med navnet deres.

Postet av: Kristiane at Oktober 24, 2003 11:20 EM
Kommentar

Jeg ble litt forbauset under konserten da jeg la merke til alle som sto og fikla med telefonene sine, men jeg ble svært sjarmert da det gikk opp for meg hva det var de drev med. Helt klart en bra måte å si "skulle ønske du kunne vært her" på.

Postet av: marianne at Oktober 27, 2003 11:08 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):