September 12, 2003

Kommunikasjonsproblemer

En dag for rundt 10 år siden vandret jeg formålsløst rundt nede i sentrum. Jeg var temmelig medtatt etter å ha satt til livs store mengder rødvin kvelden i forveien, og fant plutselig meg selv i Steen & Strøms mondene lokaler. Der inne husket jeg med ett at jeg lenge hadde ønsket meg en slik hel undertøysdress fra Dovre, som jeg ville bruke som pysj. Jeg satte derfor kurs mot avdelingen for herreundertøy i tredje etasje.

Idet jeg fikk betjeningens oppmerksomhet innså jeg at jeg ikke hadde den fjerneste anelse om hva hva dette plagget egentlig het, og at jeg trolig heller ikke ville være i stand til å forklare hva jeg mente i den kondisjonen jeg var i. Ekspeditøren så imidlertid allerede bydende på meg over brillekanten, og det var for sent å snu.

Jeg kastet meg ut i det, og beskrev plagget som "en genser som går over til å bli en bukse", samtidig som jeg gestikulerte og pekte på stedet mellom hoftene og livet, der bukselinningen gjerne sitter.

Damen bare stirret rart på meg, og jeg rygget ut av butikken og forlot stedet med uforrettet sak. Jeg vet fremdeles ikke hva plagget heter.

Postet av: Kristiane at September 12, 2003 9:53 EM
Kommentar

Tenker du på en sånn dress som Superlangbein bruker? Eller tenker du på en som har korte bein og armer? I det siste tilfellet kaller man det kanskje en "body", på klingende norsk.

Postet av: Fredrik at September 13, 2003 10:48 FM

Jeg mener en hel dress, med lange ermer og ben (men ikke føtter). Altså en "lang-under-vinter" der buksen og genseren henger sammen. Superlangbein-dress er slett ikke noe dumt navn på antrekket.

Postet av: Kristiane at September 13, 2003 3:50 EM

Da sier vi det sånn!

I hine hårde, var det forresten en fyr på Sogn Studentby som pleide å gå rundt i en sånn heldekkende, tettsittende skøyteløperdrakt. Sånn som har glidelås på ryggen. Den var laget av nervøs fløyel! Han hadde i hvert fall to stykker, en rød og en lilla. Det var litt av et syn, kan du tro.

Postet av: Fredrik at September 13, 2003 6:33 EM

bestill på nett da vel, hvis du fortsatt ønsker en. det heter Union Suit på engelsk.
bl.a http://shop.store.yahoo.com/intimo-store/m601013.html . for litt mer tålmodige googlere enn meg skulle det vel tilogmed være mulig å finne noen i red flannel også. fant ikkeno slikt hos Dovre-JBS.

Postet av: Pål at September 14, 2003 11:32 EM

Pål: Jeg fikk faktisk en til slutt, i presang. Den er borte nå, men nå vet jeg altså hvor jeg skal få tak i en ny om behovet skulle melde seg. Og så rød, da gitt! Takk skal du ha :)

Forøvrig har jeg fått henvendelser både per mail og SMS der folk mener plagget heter makko. Meg bekjent er imidlertid makko kun den nederste delen av plagget. Altså lange underbukser. Eller?

Postet av: Kristiane at September 15, 2003 11:42 FM

Hello! Good website, check my at http://pharmacy0.110mb.com/tramadol+liver my name is tramadol liver

Postet av: tramadol liver at Mars 11, 2008 3:22 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):