September 4, 2003

Farvel til Ivar

Jeg har bestemt meg nå: Han får ikke være med videre. I temmelig nøyaktig ti år har han fulgt meg, stadig ekspanderende med nye gavler og hylleplater. Fra Grünerløkka til Rodeløkka, Vålerenga, Fyrstikktorget, tilbake til Vålerenga, og flere steder på Torshov. Siste ferd gikk til St. Hanshaugen.

Det siste slaget han ga meg nå nettopp (denne gang i kravebenet, ganske hardt også), da jeg atter en gang var i ferd med å skru av krysset, var dråpen. Fra nå skal han kampere i boden, umontert på ubestemt tid. Hylleplatene er kneblet fem og fem med pakke-tape, gavlene likeså. Det kan være straffen. Jeg har mottatt mitt siste blåmerke på leggen og min siste kul i pannen fra den karen. Det er på tide å komme videre i livet.

Uelegant og ru er han også.

*pssst!*
- Billy...?
*blunke*

Postet av: Kristiane at September 4, 2003 9:40 FM
Kommentar

You're something else, babe!

Postet av: Svein Jørgen at September 4, 2003 2:54 EM

Har 2 X Ivar i kjellerboden selv. Fulgt meg i regn og sol siden jeg var 7 år gammel. OG selfølgelig har jeg noen Billy'er med bøker på soverommet. Slik seg hør og bør for såkalte anstendige folk i 30-årene.

Postet av: Ine at September 5, 2003 10:54 FM

Billy til bøker & ting, Benno til cder. Kjøre stil!

Postet av: stine f. at September 5, 2003 1:04 EM

Selvfølgelig, man er da Dannet.

Postet av: Ine at September 5, 2003 2:54 EM

Ryktene skal ha det til at Ikea-svina har sluttet å selge Benno i den fargen jeg har tre (veldig straks fulle) stk. av fra før av. Hva skal jeg gjøre nå da? Slutte å kjøpe cder? Eller drive hylleblanding av verste sort? Dette kommer ikke til å bli pent, uanfaensett. Her jeg sitter å skriver dette, har jeg en nylig nymalt (hvit) Ivar som bokoppbevaring rett foran nesa. Han er fin som hvit også, denne Ivar.

Postet av: knut at September 6, 2003 5:48 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):