August 27, 2003

Her kommer den kalde fine tida

Jeg er glad i sommeren, altså, men du verden så yr og glad jeg ble i dag morges da det plutselig var høst i luften. Kjølig, klar og frisk luft; snart er det tid for høyhalset genser og vanter. Kastanjer! Kakao! Dessuten har jeg bursdag snart.

Postet av: Kristiane at August 27, 2003 10:42 EM
Kommentar

Etter to uker paa ferie uten TV og nett har jeg sneket meg inn paa en internettcafe i Melia paa Kreta. Etter en times surfing med oppdatering av norske aviser og andre faste sider var konklusjonen at bloggen din var den mest spennende aa lese. Om det sier noe om bloggen din eller om norsk presse er fortsatt uklart.

med vennlig hilsen
Lars

Postet av: Lars at August 28, 2003 9:10 EM

Etter tre døgn med matforgiftet kropp på badet i min søsters leilighet i Madrid endret jeg syn på kastanjer for alltid. Heretter holder jeg meg til gåselever og skalldyr, så får kastanjene blosmtre alt de vil for meg. Synd, men sant.

Postet av: Ine at August 28, 2003 9:18 EM

Ine: Jeg mener egentlig ikke at kastanjene skal _spises_. Jeg kjøpte ristede kastanjer i kremmerhus på et marked i Paris en gang, fordi det føltes veldig riktig å gjøre det, og de smakte ganske godt, men ikke så godt at jeg har begynt å sanke kastanjer i... tja... Bygdø Allé, for eksempel, for så å tilberede dem. Nei, de skal plukkes i regnvær, når de er aller blankest, og de fineste skal ligge i regnjakkelommen i all evighet.

Lars: Lavmål i pressen eller ikke - det var pent skrevet, takk skal du ha. Fortsatt fin ferie! (At jeg lurer på hvordan du havnet innom her - også fra Kreta, da! - er en annen sak).

Postet av: Kristiane at August 28, 2003 10:09 EM

Åh, når kastanjene "blomstrer" (hva gjør de?) på trærne utenfor en kirke på Sandnes hvis navn glemt, da er jeg lykkelig da. Høsten er den beste tiden. Sammen med vinteren.

Postet av: Mari at August 31, 2003 9:22 EM

Nei, det er klart, i Internet Explorer heter det nemlig Favoritter . Har du nytsee IE se5 er det det stjernesymbolet oppe til hf8yre. Trykk pe5 stjernen for e5 se favorittlisten din. Trykk pe5 stjernen som har et plusstegn pe5 seg for e5 legge en side til som favoritt.

Postet av: Claudia at Juli 13, 2012 10:20 EM

I realiteten har en del av disse mimeoms'ene armer av ste5l etter e5 ha baksert unge, handleposer og vogn byen rundt. Se5 5 trappetrinn inn pe5 Bari merker de knapt, der de haler vogna etter seg, over en minstepensjonist som ikke kom seg unna i tide, rett opp trappa.

Postet av: Aakash at Juli 15, 2012 9:05 FM

WBampt mtsmpyvkgfyi

Postet av: ihbxmaocwc at Juli 17, 2012 6:17 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):