Juni 22, 2003

Ferieforberedelser

Den siste tiden før jeg skal reise på ferie blir alltid spesielt hektisk; det er mange man vil treffe før man reiser, praktiske ting som må ordnes, regninger som skal betales og ting som må handles inn. Dette går gjerne på bekostning av noe annet, og vanligvis er det husarbeidet som får lide. Jeg reiser som regel fra en leilighet der det ser ut som noen har skjenet rundt med et helikopter, og spesielt rent pleier det heller ikke å være.

En gang så jeg meg faktisk nødt til å legge igjen en beskjed til mine pårørende der jeg unnskyldte rotet. Selv om jeg ikke har direkte flyskrekk er jeg nemlig alltid svært bevisst at en flytur kan bli skjebnesvanger, og jeg tar det slett ikke som noen selvfølge at jeg kommer helskinnet ned på bakken igjen. Den gangen gikk det altså bra, jeg låste meg selv inn i leiligheten etter ferien og måtte trekke på smilebåndet da jeg fant lappen som jeg helt hadde glemt (rablet ned i hui og hast grytidlig om morgenen før jeg løp til flybussen som den var).

Men så deilig det er å for en gangs skyld reise fra en leilighet som er i perfekt stand! Av en eller annen grunn har husvask vært prioritert like høyt som fødselsdager, fredagspils og konserter den siste tiden, og det er mindre enn en uke siden jeg gikk så grundig til verks at selv skapdørene på kjøkkenet nå er nyvaskede.

Men klesvasken kom jeg selvsagt alt for sent i gang med, så tradisjonen for å reise avgårde med sekken full av vått tøy blir i hvert fall ivaretatt. Enkelte ting lærer man åpenbart aldri.

Postet av: Kristiane at Juni 22, 2003 5:32 EM
Kommentar
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):