Januar 26, 2003

Søs

Dagen har bragt alarmerende nyheter fra Gaza, der søs for tiden jobber som sykepleier. Hjertet mitt begynte å slå fort og hardt da jeg leste om de mange drepte og sårede, og at den israelske regjeringen overveier å gjenokkupere Gazastripen.

Midt oppi dette jobber min kjære, tøffe, hjertevarme, idealistiske lillesøster på en ambulansebil. Hun reiste ned for annen gang for en drøy uke siden, og skal være ute i tre uker. Sist hun var der bombet de hovedkvarteret til Yasser Arafat, og nå kom altså den mest omfattende operasjonen fra Israels side siden 2000.

Heldigvis gikk det ikke lang tid før jeg fikk en tekstmelding om at hun har det etter forholdene bra. Om dagen er det forholdsvis rolig, det er om nettene de skyter og bomber. Men hun er ikke redd, skriver hun. Den tapre, lille ildsjelen! Jeg er såpass skjelven i dag at tårene rant da jeg fikk SMS, men jeg er også umåtelig stolt av henne.

Mitt eget bidrag for en bedre verden begrenser seg til å skrive under på oppropet Ingen krig mot Irak. Ingen stor innsats, men jeg vil likevel benytte anledningen til å oppfordre andre til å gjøre det samme. Før jeg atter lener meg tilbake i sofaen, vender min oppmerksomhet mot fjernsynsapparatet (landskamp, jo!) og spiser pizza. Sukk.

Postet av: Kristiane at Januar 26, 2003 5:41 EM
Kommentar

Plockar du upp krysset med aamttuoik eller kre4vs det manuellt jobb? Idag var det ett bindestreck med. Syns inte i js-versionen. Nyfiken eftersom jag sje4lv provat pe5 att skriva JavaScript.

Postet av: Wahyu at September 21, 2012 12:25 EM

2ETKQY ynqzeodmuena

Postet av: ezrqormqx at September 22, 2012 7:14 FM

75w6Si yksgxmnbxiqv

Postet av: nxvwek at September 22, 2012 11:13 EM
Post kommentar









Husk meg?





Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):