Januar 28, 2003

Because I Got High

Jeg skal være den første til å innrømme at jeg har mine svin på skogen når det gjelder musikk man for kredibilitetens skyld ikke bør låne øre til, men som jeg likevel hører på med stor glede. Og hva verre er, synger med til. Jeg blir skamfull av å tenke på det, men ved et par festlige anledninger i desember overrasket jeg meg selv og mine omgivelser med å fremføre Las Ketchups Asereje.

Er det et dansegulv i nærheten og Offspring spilles over anlegget, vel, så er det store sjanser for at jeg øyeblikket etter kan observeres mens jeg skråler "My friend's got a boyfriend/Man she hates that DICK". Vel vitende om at dette er musikk for tenåringsgutter, men det fenger!

Offsprings tekster fremstår imidlertid som høyverdig poesi sammenliknet med Afromans "Because I got high", som jeg beskjemmet må innrømme at jeg også får fot av. Til mitt forsvar skal det sies at sangen hadde høy rotasjon på MTV sist jeg var i Amsterdam, noe jeg syntes var både passende og morsomt. Sånn sett kan jeg gjemme meg bak at sangen vekker minner om sommer og interrail. Men skal jeg være rystende ærlig, må jeg innrømme at jeg blir fnisete av den pubertale teksten, og ganske revet med av det forholdsvis enkle refrenget ("la da da da..." og så videre...).

Postet av: Kristiane at Januar 28, 2003 12:32 EM
Kommentar

I really like your article. Thank you so much for your sharing with us. They are very useful to us in our reality world.

Postet av: freshwater pearl at Januar 19, 2013 10:27 FM

Writing is pretty good, let me learn a lot.I realize there are many places insufficient

Postet av: pearl jewelry at Januar 19, 2013 10:29 FM

Keep it up. I will share it.

Postet av: pearl strand at Januar 19, 2013 10:36 FM
Post kommentar









Husk meg?





Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):