Februar 16, 2003

Raumabanen 16.02.03 klokken 18:10

Maria og jeg har akkurat hatt en SMS-konversasjon så intens at jeg er støl i de små bena i høyre hånd (altså fingrene der de ikke lenger er fingre, men utgjør håndbaken). Det begynte på bussen på vei til Åndalsnes, med en generell oppsummering av helgen, som vi har tilbragt på hver vår kant av landet.

Etter hvert utartet det til en langtrukken diskusjon om hvorvidt man kan tillate at BHen synes under en utringet topp. Vi var enige om at det kan man (til nød); stridens kjerne var imidlertid hva slags BH. Maria mente at det i så fall må være en hel BH uten noe fiksfaks, og at det minste anstrøk av blonde vil gjøre antrekket tacky.

Selv ser jeg litt større på det, og mener at noen diskrete blonder umulig kan gjøre personen som har dem på seg simpel og utmaiet. Mitt standpunkt skyldes nok delvis at det faktisk er min topp og min blonde-BH det her er snakk om, og – ikke minst - min anstrengte økonomi som ikke tillater innkjøp av hel, blondeløs BH før kvelden vi planlegger går av stabelen.

Look who’s talking, forresten. Uttalelsene mot blonder kommer fra en pike som – i motsetning til undertegnede – er lutter aften-make up, høye hæler og tung parfyme. Jåleri jålera. Til og med løsvipper har hun brukt, før kjæresten hennes fant dem på badekarkanten, og kastet dem fordi han trodde det var edderkopper. Dette bemerket jeg også, og satte henne ettertrykkelig på plass.

Hun mistet uansett all kred da hun fikk seg til å påstå at denne toppen er laget på en måte som strammer og løfter, slik at BH er unødvendig. Unødvendig?! Snakk om forrædersk uttalelse. Bedre ble det ikke av at jeg kjente igjen ordlyden fra Hennes & Mauritz-katalogen, der toppen ganske riktig er kjøpt. Microfiber mot tyngdekraft, liksom? Tror ikke det, gitt!

Tekstmeldingene haglet, og snodde seg over fjell, gjennom fjorder og ned i daler. Frontene var steile. Diskusjonen var imidlertid over da Maria i et anfall av klarsyn og selvinnsikt på begges vegne, sendte følgende melding: ”Vet du hva vi er? Banalbabes!”

Postet av: Kristiane at Februar 16, 2003 11:43 EM
Kommentar
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):