Mars 21, 2003

Falling down

De fleste har vel hatt drømmer der man har noe viktig å utrette - man er gjerne på vei et sted - men hele tiden dukker det opp hindringer som gjør at man ikke kommer av flekken. For mitt vedkommende er slike drømmer ofte mareritt, og når jeg våkner er jeg mer sliten enn da jeg la meg til å sove. Likevel håper jeg at jeg er midt i en slik drøm nå.

Jeg har vært i denne lite harmoniske tilstanden i hele dag; sitter og skriver en komplisert og teknisk sak som jeg absolutt bør få ferdig snart, men hele tiden blir jeg avbrutt av telefoner som må tas, mail som må besvares, nettsteder som må besøkes og ekstra nyhetssendinger på fjernsyn. Instant Messenger-vinduer som popper opp. Lunchpause. Gruppemøte!

*skriik*

Ukonsentrert er fornavnet. De fleste av disse gjøremålene igangsetter jeg selvfølgelig av egen fri vilje, ettersom alternativet er å bøye nakken og konsentrere seg om dette sammensuriet av begreper som "tynne klienter", "Flexframe", "bladmaskiner", "Intel-arkitektur" og SAP.

Flere ganger har jeg lovet meg selv at nå skal jeg skrive ferdig denne saken før jeg gjør noe som helst annet, men i neste nu finner jeg meg selv inne på nettsidene til Big Brother eller i ferd med å bestille konsertbilletter. Og nå sitter jeg altså og forfatter dette innlegget, ute av stand til å gjøre meg ferdig med den forbannede lange og tekniske artikkelen.

Det. Er. I. Ferd. Med. Å. Klikke. For. Meg. Big time!

Postet av: Kristiane at Mars 21, 2003 1:23 EM
Kommentar

Hejsan! Jag ser ge4rna ett f6vernattningsrum det skulle udrnele4tta betydligt ff6r oss som inte e4r inff6dda stockholmare och har sle4kt och ve4nner i andra delar av landet. Cykelff6rre5d behf6vs onekligen, men det verkar lite slf6seri att ta en se5 fint inredd lokal, med toalett och vatten, till cykelff6rre5d. De5 e4r det ve4l be4ttre att se4tta upp en eller tve5 friggebodar (motsv) till cykelff6rvaring.

Postet av: Jonas at April 20, 2012 6:18 EM

rmzG1t jsaswmelwmvu

Postet av: lhvnkfaw at April 21, 2012 9:23 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):