Mars 23, 2003

Åh

Etter å ha gått en lang søndagstur i dag var vi enige om at det skulle bli godt å komme hjem og slappe av resten av dagen. Vi planla å steke vafler, se på Historien om Norge på fjernsyn [1] og ellers ligge med bena høyt og lese helgeavisene jeg (fremdeles!) ikke har hatt tid til å se på. Dessuten aktet jeg å se Idol, som jeg tok opp på video fredag, men heller ikke har fått sett.

Jeg ble derfor svært alarmert av tekstmeldingen fra Marte, som jeg så straks vi kom i hus: ”Hvilket tog skal dere ta?”. Tog?! Det begynte straks å demre for meg; vi var utkommandert til middag hos opphavet i Ski.

Jeg vil nødig fremstå som en utakknemlig drittunge, men selvråderett over søndager har vært min fanesak helt siden jeg flyttet hjemmefra. Etter at mamma og Bjørn flyttet til Luxembourg har vi vært så og si forskånet fra søndagsmiddager; med pappa og Trine har vi alltid hatt kultur for å treffes til andre tidspunkt, og befriende er det.

Men i dag var det altså duket for selskapeligheter i Ski, og ettersom jeg hadde glemt hele arrangementet fikk vi i tillegg dårlig tid. Vi måtte hive oss rundt, løpe til t-banen, og ble selvsagt avspist med et lokaltog.

Nåja, middagen - lammestek med rødvin, ostekake med portvin - var nydelig, selskapet hyggelig, og jeg har vel strengt tatt ingen grunn til å sutre. Annet enn over at jeg ved en inkurie kom i skade for å få med meg hvem som røk ut av Idol. Faen. Man kan jo spørre seg hva jeg skulle inn på TV2s nettsider for i det hele tatt.

[1] Jeg har store hull i historiekunnskapene mine, og har fått det for meg at å følge denne TV-serien skal bøte på de mest graverende tilfellene av uvitenhet.

Postet av: Kristiane at Mars 23, 2003 11:48 EM
Kommentar

Hey, that's a clever way of thniking about it.

Postet av: Candie at Desember 19, 2011 5:44 EM

Z6kpj6 ptkelvraxhnv

Postet av: fucrfxfkjh at Desember 20, 2011 9:57 FM

kGAQVX vdrhroyrrzuu

Postet av: lkjdnf at Desember 21, 2011 6:40 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):