April 24, 2003

Dårlig lydisolert buss

Det er mange ting jeg irriterer meg over her i verden, men folk som snakker i mobiltelefon på offentlige transportmidler er ikke en av dem. En fyr på flybussen fra Torp i ettermiddag fikk meg derimot til å le. Han så ut som en sleip selger av noe slag, en slik som i Donald-blader heter L. Uresen eller S. Vindel.

Reven satt uavlatelig i telefonen; når han avsluttet en samtale var det for å ta inn en innkommende. Han snakket ganske høyt, og jeg fikk med meg hvert ord. Plutselig senket han stemmen og sa: "... du skjønner, jeg sitter på flybussen og det er ganske lytt her".

Lytt! Det var nå også en måte å si det på. Allmenn munterhet spredte seg blant passasjerene, til tross for at turen i den stappfulle bussen som alltid var et helvete. Et langdrygt sådan.

Postet av: Kristiane at April 24, 2003 5:06 EM
Kommentar

I am downright you would never be entertained to neglect the ringer designs which are smooth drink in the originals. reverberate thought of counterpart Chanel Cambon cede bestow you inexpensive emolument which truly approaches your pick up.

Postet av: chanel series at Januar 21, 2013 2:39 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):