Mai 2, 2003

På etterskudd

De siste månedene har jeg hatt alt for lite penger å bruke på musikk. Dermed har det bygget seg opp et kolossalt behov bare feriepenger sammen med skattepenger kan avhjelpe. Og jeg har kun førstnevnte i vente, årets skatteoppgjør kom mildt sagt ikke ut i min favør.

Slik det har blitt tør jeg nesten ikke å gå forbi Platekompaniet. Langt mindre gå inn i butikken, ettersom listen over CDer jeg bare ha begynner å bli lengre enn den seigeste og mest traurige Pink Floyd-låt. I motsetning til når man går uten mat en lang stund, men likevel blir mett av et vanlig måltid når man først spiser, havner man stadig mer bakpå når man ikke har anledning til foreta nødvendige oppdateringer av CD-samlingen. Et veritabelt raid på Platekompaniet ligger og kremter i kulissene, og jeg kan rett og slett ikke ta sjansen på at det skjer mens bankontoen min er i denne sørgelige forfatning.

På bakgrunn av dette er det selvsagt gledelig å nok en gang innkassere en CD for et innlegg i Dagbladets :sterke meninger; alle monner drar.

Postet av: Kristiane at Mai 2, 2003 9:16 EM
Kommentar
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):