Juni 3, 2003

Eksempler på TV-serier jeg aldri har sett så mye som ett minutt av:

- Baywatch
- Akutten
- Chicago Hope
- Sex & Singleliv
- Judging Amy
- Buffy
- Heksen Sabrina
- Livet på Kennedy High
- Twin Peaks
- Våre verste år
- Simpsons

... for å nevne noen. Og jeg mener ikke ett eneste minutt! Frasier, Pacific Blue og Sopranos er serier jeg har sett ett minutt eller to av, kanskje ti minutter til sammen, faktisk.

La meg straks understreke at det ikke ligger noe snobberi bak dette, langt mindre er jeg stolt av det. Tvert imot føler jeg meg litt beklemt når jeg går glipp av poeng i samtaler fordi jeg mangler en del referanser, og jeg skulle gjerne hatt kjennskap til seriene. Dessuten er jeg klar over at en del av de opplistede seriene går for å være meget bra av mennesker hvis dømmekraft jeg stoler fullt og helt på.

Det finnes også en del lite høyverdige serier jeg har sett på, som Beverly Hills 90210, Melrose Place og Syv Søstre, hvilket burde være nok til å bevise at jeg slett ikke er noen kultursnobb. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si til mitt forsvar, annet enn at jeg bodde i mange år uten fjernsynsapparat, og at når jeg kjeder meg er TV av en eller annen grunn det siste jeg kommer på å beskjeftige meg med. Ifølge Ulrik har pappa Twin Peaks på videokassetter, så jeg akter å ta igjen litt av det tapte i nær fremtid!

Postet av: Kristiane at Juni 3, 2003 8:49 EM
Kommentar
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):