Juni 6, 2003

Moro på Lilletorget

Det skjer til stadighet besynderlige ting på parkeringsplassen rett utenfor jobben. Er det ikke hestevrinsk og små franskmenn i hvite ridebukser i forbindelse med Oslo Horse Show, blir vi underholdt av flere tusen uniformsbefengte kreaturer med horninstrumenter, som deltar i Oslo Military Tattoo. For et par uker siden hadde vi et øst-europeisk tivoli skrudd sammen (og siden demontert) på foruroligende kort tid rett utenfor vinduene våre, og mellom arrangementene er det også mye riff raff å skue i Vaterlunden.

Ingenting av dette kan imidlertid måle seg med det som utspiller seg fire etasjer under meg akkurat nå: Scientologer har satt opp et digert, gult telt, og gjør sitt beste for å trenge forbipasserende opp i et hjørne og inn til personlighetstest. Så snart arbeidsdagen er over skal vi ned og sjekke ut forholdene. Jeg har lovet å fike til en kollega og deretter snakke ham til rette hvis han kommer ut igjen med øyne lysende som halogenpærer. Vi regner også med å påtreffe Tom Cruise der nede: En annen kollega truer med å i så fall skyte en giftpil i baken på ham så han segner om, og ta ham med seg hjem. Mannen er jo bare 170 centimeter høy, så hun får antakelig ikke noen problemer med å buksere ham inn på t-banen.

Postet av: Kristiane at Juni 6, 2003 2:54 EM
Kommentar

Kan jo bare dra Tom Cruise etter reguleringa, spør du meg. Aldri skjønt at han liksom skal være så stas. Alle scientologer må gå bort.

Men hvorfor blir jeg ikke husket av kommentarfeltet når dette et mitt tredje innlegg de siste 30 sekundene? Kan det være frykt for at the maker of det lengste innlegget som noensinne er skrevet i internasjonal bloggehistorie også skal overføre denne praksisen til andres kommentarfelt?

Postet av: Ine at Juni 10, 2003 3:57 FM

Its premium to see this editorial Moro på Lilletorget ,in your job if be look the similar although there was not any proper source

Postet av: marketing dissertation help at Mars 5, 2013 9:05 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):